AKTUELLT

AUGUSTI | 2017

Les Misérables på SPIRA

Nu påbörjas repetitionerna av Les Misérables på SPIRA i Jönköping. Jag spelar ensemble i föreställningen, men hoppar ibland även in som rollen Marius.

Läs gärna mer om föreställningen på Smålands Musik & Teaters hemsida!

JULI | 2017

Resan till Ugri-La-Brek

Juli ägnas åt att spela pjäsen Resan till Ugri-La-Brek. Ni kan bland annat se mig spela dragspel, tramporgel, gitarr och rollen som Pappan!

Läs gärna Hela Hälsinglands recension av föreställningen!

JUNI | 2017

Hälsingesommar

Den här månaden har jag ägnat mig åt att sjunga och spela musik i Hälsingland tillsammans med min käre vapendragare och kollega Peter Hjelm! Dessutom har vi påbörjat repetitionerna av pjäsen Resan till Ugri-La-Brek. Pjäsen spelas på Träteatern i Järvsö under Juli månad. Produktionen produceras av friteatergruppen Scensation.

Läs gärna mer om Scensation på deras hemsida!

MAJ | 2017

Den Blinda Kaninen

Efter tolv spelade föreställningar har vi, efter två månaders slit, nu packat ihop pjäsen Den Blinda Kaninen för den här gången.

Läs gärna Kultursidans reportage om vårt arbete!

APRIL | 2017

Den Blinda Kaninen - Repetitionsperioden

Den 6e april spelade vi Les Misérables för sista gången på Wermland Opera. Totalt blev det 122 föreställningar. Sedan bar det genast av till Norrköping där jag nu ägnar mig åt att regissera Sverigepremiären av pjäsen Den Blinda Kaninen, skriven av Mnnar Sykhe. Vi har premiär den 28e maj!

Läs gärna mer om pjäsen på vår hemsida!

DECEMBER | 2016

Jul med Amy, Filippa och Filip

Den tionde december får jag återigen äran att iklä rollen som Norrköpings Symfoniorkesters maskot Filip Fagott! Det blir en stämningsfull julföreställningen för hela familjen med massor av sång, dans och julstök. Medverkande på konserten, utöver mig själv är, Norrköpings Symfoniorkester, dirigenten Halldis Rønning, sångerskan Clara Turdén samt artisten Amy Diamond.

Läs gärna mer här!

NOVEMBER | 2016

TEDx Norrköping

Den 24e november medverkar jag, med vänner, på Carl Biörsmarks ”TEDx Norrköping-föreläsning” i Norrköpings Visualiseringscenter. Länk till hela föreläsningen kommer så snart den har kommit upp!

Läs gärna mer på TEDx Norrköpings hemsida.

OKTOBER | 2016

Vår julklapp

Mellan den 27e november och den 4e december kommer en film projiceras på Wermland Operas fasad i Karlstad. I filmen medverkar jag som dansare och skådespelare i två olika scener. Dessa spelades in mot en greenscreen under ett par dagar i oktober, vilket var en oerhört häftig upplevelse!

Läs gärna mer på Wermland Operas hemsida!

AUGUSTI | 2016

Knickedick

Den 5e augusti spelar Språkintros källarband på musikfestivalen Knickedick i Norrköping. Jag är med som instuderare, ackompanjatör och sångare.

Läs gärna mer på Knickedicks hemsida.

Eller titta på vår musikvideo.

Jag kan dessutom påminna om att snart sätter vi i Karlstad igång igen! Den 23e augusti är det slut på sommarlov och åter dags för Les Misérables att spelas.

JULI | 2016

Skärgårdsspelningar

För er som missade Anton Forsberg och mig på Gryts Varv den 25e juni har ni nu två chanser till. Den 13e och 23e juli är vi tillbaka med musikalquiz och trubadursväng!

Läs gärna mer på Varvets hemsida.

JUNI | 2016

Les Misérables

Den 16e juni hade Les Misérables premiär på Wermland Opera! Jag spelar studenten Joly, men även en handfull andra härliga roller.

Läs gärna mer om föreställningen på Wermland Operas hemsida.